εταιρικό προφίλ

Η εταιρεία Κ.ΚΟΝΙΤΣΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ ιδρύθηκε από τον ΚΩΝ/ΝΟ ΚΟΝΙΤΣΙΩΤΗ το 1994 στο Ηράκλειο Κρήτης, και λειτούργησε έτσι μέχρι το 2007 που πήρε τη μορφή Κ.ΚΟΝΙΤΣΙΩΤΗΣ ΕΠΕ. Σήμερα έχει τη μορφή Κ.ΚΟΝΙΤΣΙΩΤΗΣ Α.Ε.

Αντικείμενο της εταιρείας από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα είναι η εισαγωγή και εμπορία αλκοολούχων ποτών, χυμών και κρασιών.

Με πίστη και σεβασμό στο ανθρώπινο δυναμικό, βελτιώνοντας συνεχώςτην γκάμα των προϊόντων της και επεκτείνοντας τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό της, πέτυχε μια γρήγορη και δυναμική παρουσία στην αγορά της Κρήτης πρώτα και της υπόλοιπης Ελλάδας στη συνέχεια.

Από το 2003 στεγάζεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου που καλύπτουν έκταση 1500τμ στεγασμένου χώρου.

Από την ίδρυση της σχεδόν, στον τομεα των χυμών έχει την αποκλειστική εισαγωγή και εμπορία από την Κύπρο για την Κρήτη των χυμών Fontana & cyprina.

Στον τομεα των κρασιών έχει την αποκλειστική διανομή για τον νομό Ηρακλείου των γνωστών κρασιών Κουρτάκη.

Με σταθερή προσήλωση στις αρχές μας και με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη θα συνεχίσουμε την σταθερή αναπτυξιακή μας πορεία αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες, προσφέροντας πάντα ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.